воскресенье, 3 мая 2020 г.

Дистанційна освіта


8-А клас
(04.05 – 08.05.2020)

Тема.  Виготовлення чохла для мобільного телефону.

Навіть найдорожчий, останньої моделі смартфон навряд чи можна назвати ексклюзивним. Але зробити його неповторним, не схожим на інші можна за допомогою унікальних аксесуарів. Ідеальне рішення - чохол, здатний уберегти пристрій від пошкоджень і зробити стильним. Виготовлений своїми руками, оригінально задекорувати, він буде помітно відрізнятися від покупних побратимів.
Зовсім не обов'язково використовувати дорогі матеріали. Вибір необмежений: тканина, папір, шкіра, пластик, силікон. Розсипалося намисто, бісер, старий кулон все це підійде для оформлення вашого виробу.
Покрокові  відео уроки рукоділля допоможуть самостійно зробити чохол для телефону або смартфона певної форми, стилю і кольору. Всі дії виконуються своїми руками і в домашніх умовах.

Практична робота: Виготовлення чохла для мобільного телефону.
https://svoimirukamy.com/wp-content/uploads/2017/08/12-6.jpg
https://svoimirukamy.com/wp-content/uploads/2017/08/11-10.jpgВам знадобиться: фетр будь-яких кольорів, голка, нитка, клейовий пістолет, ножиці, лінійка, простий олівець.
1.     Візьміть телефон, покладіть його на фетр і обведіть телефон, відступаючи від краю сантиметр. Зробіть таких дві заготовки.
2.     Зшийте заготовки зовнішнім швом між собою.
3.     Виріжте з фетру маленькі повітряні кульки і будиночок.
4.      Приклейте будиночок внизу.
5.      Вишийте пунктиром мотузки для кульок.
6.     Приклейте кульки шарами. Дочекайтеся повного висихання і користуйтеся чохлом.
Рекомендую до перегляду відео майстер-клас!


Комментариев нет:

Отправить комментарий