пятница, 11 декабря 2020 г.

Карантин не означає зупинку освітнього процесу

 9 грудня 2020 року на Засідання Уряду було ухвалено рішення про запровадження у період із 8 по 24 січня 2021 року посиленого карантину. За рекомендацією МОЗ та спільно з іншими міністерствами, затверджені заходи з посилення карантинних обмежень. Ключова мета – зменшення ризику поширення коронавірусу. Про це написав у своєму Telegram-каналі т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет. 

«Одним із пунктів таких обмежень, на вказаний період, є заборона відвідування закладів освіти будь-якої форми, крім дошкільних та спеціальних (спеціальні школи та навчально-реабілітаційні центри), але це не означає, що освітній процес має зупинитися».

                         т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

МОН уже підготувало листи для навчальних закладів із проханням ужити всі можливі невідкладні заходи, спрямовані на належну організацію освітнього процесу. 

«Шановні керівники шкіл, учителі, батьки! Укотре хочу подякувати Вам за те, що спільно ми сьогодні успішно долаємо виклики пандемії, реалізовуємо невідкладні заходи з організації дистанційного процесу навчання, чим гарантуємо право наших дітей на освіту. Прошу із розумінням та всією відповідальністю поставитися до дотримання запроваджуваних карантинних заходів, бо найголовніша цінність людини – її здоров’я та життя».

                          т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет

Комментариев нет:

Отправить комментарий